Eddig nem látott méretű “készletsöprés” az Aquánál

7. január, 2012 KARÁCSONY

Megkezdődött a 2012-es év, amivel elérkezett a kiárusítások időszaka is. Az Aqua Electromax is megkezdte a szoksásos januári kiárusítását, bár a vártnál nagyobb készlettel készültek erre. 

Az év első műszaki kiárusítását a Saturn rendezte meg, amit személyesen is megnéztünk. Az Aquánál a Saturnhoz hasonlóan a raktárkészlet leginkább kifutó darabjait vásárolhatjuk meg jelentős árelőnnyel. A webáruházban is leakciózott termékek sora 9 oldalon található meg, ami közel 180 akciós ajánlatot tartogat. Sajnos a honlapon nem találtuk meg a termékek eredeti árát, de számításaink szerint egyes termékeknél csak 10, viszont van, ahol 70-90%-os árelőnyt is elérhetünk. Talán a legnagyobb dobás a 100 forintra leárazott telefontokok széles választéka, vagy éppen a notebook táskák, ahol szintén akár 50 százalékkal is csökkent egyes termékek ára. Habár a notebookok terén nem találtunk igazán kedvező árú készüléket, kisebb árfekvésben ki lehet fogni egészen jó dolgokat.
A kiárusításban résztvevő termékek az alábbi linkre kattintva érhetőek el a webáruházban. 

Zárás képen csak ajánlani tudjuk az Aqua kiárusítását élen a 100 forintra leárazott termékekkel, illetve az elérhető, akár 90%-os árcsökkenéssel. 

About author