Rendkívüli bejelentések a piacon!

13. november, 2011 Hírek

Mint ahogy az már ismeretes Thaiföldet árvíz öntötte el. A hazai forgalmazók közül az Aqua Electromax kongatta meg először a vészharangot és figyelmeztette vásárlóit ennek következményeire. 

A közleményben kifejtették, hogy az általuk kínált merevlemezek ára napról-napra növekszik és ezzel együtt a raktárkészletek utánpótlását sem tudják garantálni. Ma pedig Virág elvtárs szavai értelmet nyertek –  Én csak azt mondom, Pelikán elvtárs, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Csapásokat adunk és csapásokat kapunk-

Ezeknek a környezeti hatásoknak a következményeit már az Usanotebook is érzékeli, de rendkívüli közleményükben tudatták, hogy a véges raktárkészleten lévő laptopokat még normál áron tudják biztosítani karácsony előtt. Viszont a rendeléseket már csak magasabb áron tudják felvenni.

Jelenleg még “csak” a Western Digital üzemeit kellett leállítani, de több fontos vállalat üzemeit veszélyezteti az árvíz. A közeljövőben lehet számolni a Sony, a Honda, illetve a Panasonic gyárainak -végleges- leállásával is.

Jelenleg még csak az Aqua, illetve az Usanotebook rendkívüli közleményéről tudunk, de annyi biztos, hogy az árak minden nappal magasabbak lesznek.

About author