Kész átverés! – Bóvli a karkötő!

23. november, 2011 Egyéb

A Power Balance karkötők hazánkban elég nagy kultusznak örvendett, most viszont kiderült róla, hogy a csodakarkötő egyszerű bóvli. 

A tudományos szerkezet működési elve egyszerű. Adott egy karszalag, amire rá van nyomtatva egy egyszerű hologram, ami felnyomta az árát akár 10.000 forintra is. Szokták mondani, hogy ami túl szépnek látszik, azt biztosan nem az. A mondás ebben az esetben is bebizonyosodott.

De vajon mik ezek a karkötők? Annyit tudunk róluk, hogy a technológia, melyet bemutatnak lélegzetelállító. Megnöveli az erőnket, kiegyensúlyozottabbak leszünk tőle. Egyes fórumok pedig komoly eszmefuttatások folytak arról, hogy elvileg még a szexuális teljesítőképességet is növeli.A dolog hátterében csupán egy dolog áll, ez pedig a hologram, ami a karkötőt díszíti. Ha Gábor Dénes tudta volna, hogy az általa megalkotott technológiában ekkora lehetőségek vannak, talán a legnagyobb magyar milliárdosok között emlegetnénk mind a mai napig.

A technológia mögött viszont tudományos magyarázat is áll. Arról van szó, hogy bemagyarázták az embereknek, hogy a hologram felismeri az emberek frekvenciáját, miután a karkötő ezt átveszi. Az átállás után pedig megnövekszik az emberek teljesítőképessége. Ez akár ötszörös növekedést is okozhat, vagyis akár kész terminátorok is lehetünk a bóvli viselése közben.

Szerencsére a botrány kirobbanása után a cég szinte azonnal csődbe ment, emellett 13 milliárd forintnak megfelelő pénzbírság megfizetésére kötelezték őket.  Természetesen ebből a pénzből nem fog látni senki semmit, de legalább többé nem fog senki bedőlni efféle átverésnek.

About author