Travel&Surf – Internetezz, roamingolj fix áron a T-mobile hálózatán

1. július, 2011 Egyéb No comments

A T-mobile korábbi bejelentése után, a mai napon vezeti be a Travel&Surf névvel ellátott kedvező, ám de fix áras roaming díjcsomagját.

Az új napi, és heti díjcsomag 29 országban – az EU 26 államában valamint Norvégiában, Liechtensteinben és Izlandon, az adott ország területén működő minden, a Magyar Telekommal szerződött partnerhálózaton – teszik lehetővé a költségkímélő mobilinternetezést.

A szolgáltató három Travel&Surf díjcsomagot kínál az ügyfeleinek. A napi, 24 órás internetelérést biztosító Travel  & Surf S díjcsomag mindössze 690 FT-ért 10MB roaming adatforgalmat tesz lehetővé, míg a szintén napi Travel & Surf M díjcsomag 1990 Ft-ért 50 MB-ot kínál. Mindkét díjcsomag, az S és az M-is, havidíjas előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek számára is elérhető lesz.

Azoknak, akik nem csak alkalomadtán, hanem nap mint nap szeretnének levelezni és a neten szörfölni, a heti 250MB-os Travel&Surf L díjcsomagot 10.590Ft.-ért. választhatják.

A Travel & Surf díjcsomagok előnye, hogy nincs túlforgalmazási díj, a Travel & Surf S és Travel & Surf M napi díjcsomagok esetén a benne foglalt adatmennyiség elérésekor az adatforgalmazás leállításra kerül. A Travel & Surf L roaming díjcsomagban a garantált le- és feltöltési sebességgel igénybe vehető adatforgalom túllépése esetén a letöltési/feltöltési sebesség értéke legfeljebb 32 kbit/s az egy hetes érvényességi idő végéig. A böngészésbe belefeledkező, vagy a háttérben óvatlanul frissítéseket elindító felhasználót idejében értesíti a szolgáltató, hogy elérte a rendelkezésére álló keret végét, és felkínálja a következő napi, vagy heti keret megvásárlásának lehetőségét.

 

About author
Comments

No comments yet.

Be first to leave your comment!

Nickname:

E-mail:

Homepage:

Your comment:

Add your comment