Samsung Series 3 350U2B – kisebb, könnyebb -

27. július, 2011 Egyéb No comments

A mai nap folyamán jelentette be a Samsung a Series 3 laptopcsaládjának legújabb tagját, a Samsung Series 3 350U2B.

A Series 3 család legújabb számítógépének különlegessége, hogy elődjénél könnyebb és vékonyabb. 1,4kg-os súlya kategóriájában átlagosnak mondható, ámde a gép összecsukott magassága sem haladja meg egy 100 forintos érme átmérőjét.

A készülékbe egy matt, 12,5 hüvelykes HD LED kijelző lett beépítve. Gyakorlatilag itt rejlik a laptop ultrahordozhatóságának a kulcsa is. Ugyanis a kijelző körüli keret különlegesen vékony. Így a készülék mérete lecsökken, de a 12,5″-os kijelző megmarad.

A széria egyik újdonsága a Samsung PowerPlus. Ez az intelligens feltöltési technológia lehetővé teszi, hogy az akkumulátor 1000 feltöltés után is 80% feletti hatékonysággal működjön. Ezzel szemben egy átlagos akkumulátor teljesítmény 300 feltöltés után már 20%-os elhasználódással működik. Az intelligens rendszer mellé egy 6cellás akkumulátor is dukál, mely a kis gépet 6órán keresztül tudja üzemben tartani egyetlen feltöltéssel.

A Fast Star technológiával másodpercek alatt üzemképes lesz. A hibrid alvó mód egyesíti magában a gyors rendszerindítást a hibernálás stabilitásával, így nem kell hosszan várni az indulásra.

A széleskörű felhasználhatóság érdekében a notebook négy az egyben kártyaolvasóval, Bluetooth V3.0 High Speed[1]csatlakozóval, valamint egy sor USB-és HDMI-porttal lett felszerelve azért, hogy a zenék, képek, videók és egyéb fájlok bármilyen modern készülékről gyorsan megoszthatók legyenek

A beépített Samsung Duracase váz speciális karcálló felületével a mindennapi ütődések és koccanások ellen nyújt védelmet, így a notebook hosszú távon is megtartja stílusos, újszerű kinézetét.

About author
Comments

No comments yet.

Be first to leave your comment!

Nickname:

E-mail:

Homepage:

Your comment:

Add your comment