Piacon a régóta várt 3D-s okostelefon

10. július, 2011 Egyéb 1 comment

Az LG legújabb csúcskészüléke, az LG Optimus 3D Magyarországon július közepén a T-mobile kínálatában fog debütálni .

 

Az új okostelefon második generációs duplamagos technológiával, és egyedi „háromszorosandupla” (Tri-Dual)

 

hardveres tulajdonságokkal rendelkezik.

  1. Dupla mag
  2. Dupla csatorna
  3. Dupla memória

 

Az LG legújabb okostelefonja jelentős lépés a full 3D funkciók mindennapi használata felé, hiszen a felhasználókkülönleges szemüveg nélkül, azonnal élvezhetik a 3D tartalmakat. A készülék full 3D képességekkel rendelkezik, vagyis nemcsak megnézni, hanem rögzíteni és megosztani is tudjuk a speciális tartalmakat az előző cikkben leírt megállapodás kapcsán. A rögzített tartalmak kiváló minőségét a beépített képstabilizátor garantálja, ami azonnal korrigálhatja azokat a hibákat, amelyek felvétel közben a kéz remegése miatt keletkezhetnek.

A telefon 4,3″-os /közel 11cm-es/ WVGA kijelző 2D-ben 1080p, 3D-ben pedig 720p felbontásig gondoskodik a HD képek ideális fényerejű és villódzásmentes megjelenítéséről. A 2D fényképeket és videókat felvétel közben speciális szoftver alakítja 3 dimenzióssá. A 2D-s játékok konvertálásához az LG a harmadik negyedévtől ingyenesen letölthető szoftvert biztosít, hogy a felhasználók széles 3D multimédiás kínálatból válogathassanak. A rögzített 3D tartalom 3D tv-ken is megosztható HDMI kábelen keresztül, valamint a tartalmakat bármely DLNA képes eszköznek is elküldhetjük.

Az LG Optimus 3D Magyarországon a T-Mobile kínálatában lesz elérhető július közepétől. A készülék ára díjcsomagtól függően változik. Jelenleg 9990 és 133.000 forint között mozog az ára.

 

About author
Comments
Nickname:

E-mail:

Homepage:

Your comment:

Add your comment