LG – Youtube együttműködés

2. július, 2011 Egyéb 1 comment

Az LG év elején bemutatta új eszközeit, többek között az LG Optimus 3D-t, illetve az Optimus Padet. A két eszköz újdonsága, hogy a legújabb technológiát használó kamerájuk révén a a telefonos piacon egyedülálló módon 3D-s képrögzítésre is alkalmasak. Illetve a forradalmian új megjelenítőik lehetővé teszik a 3D-s képek azonnali, minden segédeszköz /kék-piros szemüveg stb. / nélküli megjelenítést. Ez természetesen nem teljesen 3D-s élmény, mivel ez a gyakorlatban egy holografikus technológia.

Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója a következőket nyilatkozta a vállalat új megoldásairól:

“Az LG Optimus 3D készülékkel szeretnénk válaszolni a jelenleg ismert 3D-s élmény két hiányosságára: a korlátozott hordozhatóságra és a speciális szemüvegekre. A YouTube-bal történő együttműködésünk pedig biztosítja, hogy a felhasználók gyorsan és könnyedén tudjanak 3D-s tartalmakat nézni és készíteni egyaránt”

A Youtube 2009 óta támogatja a 3D-s filmek promotálását egy külön csatornán keresztül. (Ide kattintva tekinthető meg) Mivel az LG egyedülálló a mobiltelefonos piacon a 3D-s képalkotással, ezért az LG és a Youtube egy történelminek mondható megállapodást kötött. Ugyanis az LG mobiltelefont használó felhasználók ezután könnyedén hozzáférhetnek a 3D-s tartalmakhoz, illetve saját maguk által készített videóikat könnyedén feltölthetik a Youtube-os csatornáikra.

Francsico Varela, a YouTube Platform Partnerships vezetője a következőképpen nyilatkozott az előzményekről, és a megállapodásról:

“A 3D-s technológia eddig jellemzően a nagyobb hollywood-i filmstúdiók kiváltsága volt. Az új LG Optimus 3D készülékkel bárki, bármikor elkészítheti saját 3D-s videóját, és megoszthatja azokat barátaival a YouTube-on. Izgatottan várjuk ezzel az új technológiával készített és megosztott kreatív videókat.”

About author
Comments
Nickname:

E-mail:

Homepage:

Your comment:

Add your comment