Nokia Connect 2011 – Csalódás, vagy a nagy leleplezés? /2

22. június, 2011 Egyéb 1 comment

A vállalat a show további részében rávilágított arra is, hogy bár a 2012-es évet a Windows Phone7 fogja meghatározni, de addig nem dobják el a MeeGo rendszerrel való munkát sem.

A várakozásokkal megegyezően a vállalat bemutatta eddigi termékei közül a legerősebb készüléket, a Nokia N9-et. Az eddig megszokott alumínium házat mellőzték, de így is egy nagyon strapabíró polikarbonát borítást kapott, amely fokozza a készüléke jelerősségét is. Mind szoftveresen, mind külsőleg úgy alakították ki, hogy egyetlen kézzel is lehessen irányítani a telefont. Mindezt a komfortot fokozza az is, hogy a tervezők minden oldalsó gombot lehagytak a telefonról, így mindent szoftveresen a készüléken kell állítani, amelyet a Swipe kezelőfelület garantál.

Nem hiába mondták, hogy ez a termékeik legerősebb tagja… Specifikációját tekintve felveheti a versenyt a magasabb árkategóriában lévő konkurensekkel.

Kijelző 3,9”-Gorilla Glass, 480X854-Amoled-Kapacitiv
Adatátvitel GPS,WLAN,Bluetooth 2.1, WiFi Hotspot
Processzor 1Ghz /OMAP 3630/
RAM 1GB
Beépített memória 16GB/64GB
Navigáció Ovi Maps –ingyenes-
Akkumulátor 1450mAh
Egyéb NFC, Dolby Digital Plus támogatás

Az akkumulátor terén kiemelkedő teljesítményt kínál állításuk szerint a Nokia. Garantálják, hogy a készülékkel 4,5 órán keresztül lehet videózni, 7-11 órát lehet beszélni, illetve 50 órán keresztül lehet zenét hallgatni.

A készülék áráról, és várható megjelenéséről pontos információkat még nem tudunk…

About author
Comments
Nickname:

E-mail:

Homepage:

Your comment:

Add your comment