Kapható az LG Optimus Black

23. június, 2011 Egyéb 2 comments

Az LG legújabb Android operációs rendszert használó készüléke 2011. június 21.-től megvásárolható a Telenor üzletekben.

A készülék világújdonságnak számít a nemzetközi piacon, mivel az eddigi készülékekkel ellentétben magas fényerővel -700 nit- büszkélkedhet a Nova kijelzője révén. Így kimagasló eredményt érnek el a fényerő, színhűség és olvashatóság terén. A fényerő növekedése a Nova kijelzőknél nem jelent fogyasztás növekedést is. Ugyanis a Nova kijelzők közel 50%-al kevesebbet fogyasztanak az LCD megjelenítőkkel szemben. A NOVÁ-hoz képest az AMOLED kétszer annyi áramot fogyaszt az internet böngészés során leggyakrabban használt színséma, azaz a teljesen fehér képernyő megjelenítéséhez.

Kialakítása, és megjelenése egyaránt elegáns hatást kelt. A készülék hangszórói a telefon éleibe süllyesztett, illetve a kijelző süllyesztés és átmenet nélküli.

Az átdolgozott kezelőfelület -Optimus 2.0- gondoskodik az egyszerű kezelésről. A készülék adatátvitel terén sem utolsó. Wi-Fi Direct™ technológiával van ellátva, mely a világon egyedülálló adatátviteli sebességre képes.

Az LG Optimus Black Red Bull Mobile a Telenor hálózatában SimplyAll+ tarifacsomaggal 18 990, SimplyAll tarifacsomaggal 56 990 forintért vásárolható meg.

 

About author
Comments
Nickname:

E-mail:

Homepage:

Your comment:

Add your comment